logo
Ron schilders is een BS erkend schildersbedrijf

Wat betekentEen Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf.

Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

 

En uw mening is gelukkig zeer positief over erkend Betere Schilders
De Betere Schilder maakt al sinds 2005 gebruik van klanttevredenheidonderzoeken. Door de jaren heen zijn er al ruim 4.500 klantbeoordelingen ingestuurd. Uit al deze onderzoeken is gebleken dat liefst 98% van de klanten de huidige schilder bij anderen aanbeveelt en daar zijn wij best trots op!

Een erkend Betere Schilder wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,0


Liefst 99% van de opdrachtgevers beveelt de erkend Betere Schilder aan bij anderen


In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we krijgen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren.
 
Wij vragen u om uw eerlijke mening


Of u nu uw kozijnen, deuren, dakkapel of voorgevel heeft laten schilderen door een erkend Betere Schilder, wij zijn zeer benieuwd naar uw mening.

 

Dankzij uw input kunnen wij de schilders handvatten geven om de bedrijfsvoering te verbeteren en kunnen zij anderen laten zien hoe tevreden u bent over hen. Na de oplevering van het voor u uitgevoerde schilderwerk vragen wij u onder meer naar:

 

  • de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk
  • de ontvangen offerte en factuur
  • het gegeven (kleur) advies
  • de orde en netheid van werken
  • de klantvriendelijkheid van de schilder
  • de betrouwbaarheid van hem of haar
  • de prijs-kwaliteitverhouding
MoneyTrail.nl ©